آموزشی

آموزش نحوه استفاده از اسید R.L.R یا اسید ریکشن لیر ریموور

حذف ریکشن لیرها  (Reaction Layer)  از لمینیت بعد از شکافتن سیلندر و استخراج فریم

ریکشن لیرهایی که در پروسه تزریق اینگات های شیشه سرامیک در تکینک IPS با کوره های اتومات و یا پرس های دستی روی سطح لمینیت و یا داخل آن ایجاد می شود و با سندبلاست نیز برداشته نمی شود، تنها با کمک اسید تخصصی (Reaction. Layer. Remover) R.L.R  از سطح لمینیت کنده می شود.

نحوه استفاده از اسید تخصصی R.L.R به شرح زیر می باشد:

– ابتدا با سندبلاست تمامی اینوستمنت ها را از سطح داخلی و خارجی فریم حذف نمایید. سپس با کمک فیت چکر، نشست فریم ها را بررسی نمایید.

– پس از نشست کامل فریم، آن را در اسید R.L.R در ظرف پلاستیکی داخل اولتراسونیک به مدت حداقل 10 دقیقه و حداکثر 30 غوطه ور نمایید.

نکته: اطمینان حاصل نمایید که مایع کل فریم را پوشانده است.

– در انتها فریم را با آب پاک شستشو و با باد خشک نمایید.

-با دقت ریکشن لیرهای جمع شده روی سطح به صورت سفیدک را با سندبلاست لایت با شن 50 میکرون با فشار 2 بار (معادل 30 پاسکال) حذف نمایید.

– مطمئن شوید که ریکشن لیر در داخل و خارج فریم کاملا برطرف شده است. (در صورت نیاز پروسه فوق را مجدد  تکرار نمایید).

– اگر ریکش لیر کاملا بر طرف نشده باشد، حباب هایی ایجاد می گردد که مشکل باندینگ و حتی ترک هایی را در لایه های سرامیکی (پرسلن) ایجاد می نماید.

نکته: اسید استفاده شده را در ظرف دیگری نگهداری نموده و بعد از تقریبا 10 مرتبه استفاده و یا پس از ته نشین شدن آن، از اسید R.L.R جدید استفاده نمایید.

اسید 250ml R.L.R

اسید 250ml R.L.R

نکته: این اسید در حذف اینوست (گچ) از فریم تاثیر گذار است اما به طور کلی در تکنیک IPS با توجه به ساختار اینگات (لیتیوم دی سیلیکات)، اسیدی که گچ را از فریم حذف نماید وجود ندارد.

 

این اسید به منظور حذف ریکشن لیرها می باشد. لذا ابتدا از حذف کامل گچ از فریم با سندبلاست و همچنین بررسی نشست کار اطمینان حاصل نموده و پس از آن از اسید R.L.R (مطابق با دستور العمل ذکر شده) برای حذف ریکشن لیرها استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *